Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Licht verhuur

In uw zoektocht naar verschillende vormen van licht verhuur gaat u in zee met de professionals van MSP. Met uw wensen en behoeften als uniek uitgangspunt zoeken onze specialisten altijd naar een passende oplossing op maat

U bent altijd verzekerd van het juiste licht met onze verhuur

Door gebruik te maken van een voordelige licht verhuurconstructie bent u er zeker van dat uw evenement uitdraait op een succes. Een juiste opzet helpt niet alleen om de aandacht langer vast te houden, het helpt zelfs bij het bepalen van de gewenste sfeer. Vertel onze specialisten wat uw doel is. Vervolgens stellen we samen de setting hier optimaal op af.

Kies voor licht verhuur tijdens verschillende activiteiten

Als totaalaanbieder schotelen we u graag een uitgebreid assortiment voor om ieder event van de aankleding te voorzien die het verdiend. De vele mogelijkheden helpen u bij het uitblinken tijdens:

  • Toespraken
  • Productpresentaties
  • Concerten, toneel- of theater voorstellingen
  • Evenementen, beurzen, braderieën
  • Versterking voor bands en drive-in shows

    Zet uw evenement in de spotlights

    Heeft u een belangrijk evenement op de agenda staan en kunt u enige hulp gebruiken om uw event in de juiste spotlights te zetten? Maak dan nu een afspraak via 0341252389 en ontdek hoe u met de verhuur van licht of aanvullende apparatuur een boost aan uw evenement kunt geven.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten