Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Verhuur geluidsapparatuur

Wanneer u een tijdelijke behoefte heeft aan een professionele geluidsinstallatie, klopt u aan bij MSP voor de verhuur van geluidsapparatuur in alle vormen en maten. Ongeacht of u een feestje geeft of een productpresentatie gaat houden voor meerdere bedrijven. Met een verhuurconstructie op maat bent u altijd verzekerd van haarscherp geluid via apparatuur naar wens.

Van professionele geluidsinstallaties tot verhuur van aanvullende geluidsapparatuur

Met ons omvangrijke assortiment waar u uit kunt kiezen bij onze geluidsinstallatieverhuur staan wij u compleet bij. Op deze manier zorgen we ervoor dat het u tijdens uw event aan niets zal ontbreken. Naast de verhuur van verschillende geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht voor:

Onze unieke werkwijze als het om geluidsinstallatieverhuur gaat

Al vele jaren vormen wij een betrouwbare full service partner in een veelzijdig werkveld. We nemen u alle zorgen uit handen en gaan graag net dat stapje verder. ‘Dat kan niet’ komt niet in ons woordenboek voor en daarmee gaan de mogelijkheden voor geluidsinstallatieverhuur zo ver als uw eigen fantasie. Leg deze daarom zeker aan ons voor tijdens het kennismakingsgesprek dat u aangaat met onze specialisten. Allesomvattend garanderen we u keer op keer een 100% klanttevredenheid die gebaseerd is op een aantal pluspunten:

  • Uw wensen en behoeften vormen ons enige uitgangspunt
  • De beschikking over een karrevracht aan ervaring in het werkveld
  • Alles onder één dak. Ontwerp, productie, op- en afbouwservice
  • Speciale tarieven voor langdurige projecten en de verhuur van professionele geluidsinstallatie en bijbehorende apparatuur

Profiteer nu ook van vele voordelen bij geluidsinstallatieverhuur

Spreken de verhuurconstructies voor de geluidsapparatuur u direct aan en bent u er klaar voor om met een professionele geluidsinstallatie indruk te maken op een aanstaand evenement? Aarzel dan niet langer en laat MSP alles naar een hoger plan tillen. Maak een afspraak of stel uw vraag door te bellen naar 0341252389.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten