Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Verhuur licht en geluid

MSP mag zich in de categorie verhuur van licht en geluid rekenen tot de grootste der verhuur bedrijven. Op basis van jarenlange ervaring, hoge kwaliteitsproducten en een optimaal serviceniveau bieden we onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie.

Uw ideale partner voor de verhuur van licht en geluid boven andere verhuur bedrijven

Via een speciaal op maat gemaakte verhuurconstructie voorzien wij u keer op keer van het juiste licht en geluid om de aandacht van bezoekers of bedrijven op u en uw producten of diensten te vestigen. Na een plezierig kennismakingsgesprek gaan onze specialisten voor u aan de slag om een perfecte setting te creëren. Als betrokken partner draaien we onze hand niet om voor last minute wijzigingen. Zo vormen uw wensen en behoeften altijd ons uitgangspunt. Doordat wij al uw zorgen uit handen nemen, bent u in staat om uzelf volledig te focussen op hetgeen er écht toe doet.

Naast de verhuur van licht en geluid nog vele andere mogelijkheden

Kijkt u op tegen een naderende beursdeelname of geeft u een belangrijke presentatie voor bedrijven? MSP helpt u uit de brand via de diverse verhuurmogelijkheden van licht, geluid en andere apparatuur uit het omvangrijke assortiment. Naast dit alles verzorgen we als full servicebureau ook de op- en afbouw van uw volledige stand met een glimlach. Naast de geboden kwaliteit hechten we tijdens het gehele traject veel waarde aan de persoonlijke benadering. Neem voor een indruk van de diversiteit aan mogelijkheden ook eens een kijkje bij onze referenties.

Maak nu een afspraak!

Heeft u behoefte aan een helpende hand? Laat ons u deze vandaag nog aanreiken. Bel ons op 0341252389 om te informeren naar het tal van mogelijkheden of voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten