Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Artiesten

MSP Licht en Geluid vind zijn roots bij de drive in shows. Nu vele jaren later maar nog steeds actueel hebben we de oude decor’s vervangen voor flitsende nieuwe meubels en complete show’s. Het assortiment is ondertussen ook uitgebreid met niet alleen Drive in shows maar ook met serieuse band’s, zangers DJ’s en andere act’s. We verzorgen op verzoek complete evenemeten of alleen een “kleine” act. Informeer hier naar de beschikbaarheid en prijzen of bel 34125 23 89.

 

THE WEDDING

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Op zoek naar de perfecte omlijsting van uw bruiloftfeest… net even anders dan anders….

“The Wedding” is een drive-in show speciaal samengesteld voor bruiloften. Ons romantische decor brengt u en uw gasten helemaal in de sfeer. Vindt u ons decor eventueel niet bij uw feest passen dan zoeken we samen een passend alternatief. Altijd een vrijblijvend  gesprek om al jullie wensen door te nemen, wij draaien wél wat u wenst! U heeft de keuze uit een gigantisch repertoire uiteenlopend van de jaren 60 tot heden. Een keer komen kijken op locatie? Neem dan even contact op. Uw bruiloft aan een thema gekoppeld of met karaoke…  u bedenkt het… wij voeren het uit. Het is ook mogelijk om een andere show met  een wedding decor te huren.

 

DRIVE IN SHOW

De MSP drive-in shows… een feest op elk feest, van klein tot zeer groot. Onze DJ’s zijn toppers in hun vakgebied en weten hun publiek telkens weer met de juiste muziek op de dansvloer te krijgen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige apparatuur dus bent u verzekerd van spectaculaire lichtshows aangevuld met de perfectie in geluid. De diverse shows zijn aan te vullen met sfeer verhogende effectmachines. Ook is het mogelijk een drive-in show te combineren met onze karaokeshow. Hilariteit, fun en een flinke dosis vermaak zijn hier troef.

Drive-in shows tegen scherpe prijzen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

 

KARAOKE

Karaoke is hilariteit, meezingen, de tot nu toe onbekende artiest ontdekken… Kortom karaoke is feest en eigenlijk overal inzetbaar.

M-S-P maakt karaoke betaalbaar, zo huurt u al een Xenox computer met 250 karaoke titels vanaf €75,-. Geluid bij huren? U huurt al een geluidsset vanaf slechts €60,-. Ook kunt u de shows perfect combineren met één van onze drive-in shows.

 

RIO-BAND

Rio is een jonge, frisse enthousiaste groep muzikanten, die ieder feest onvergetelijk maakt. Het publiek wordt nauw bij de optredens betrokken en de show, met professioneel licht en geluid, maakt het feest helemaal compleet.

Rio bestaat uit:

  • Zang: Timmy van Lingen
  • Zang: Petra ter Denge
  • Gitaar: Marcel van den Berg
  • Basgitaar: Sefik Kose
  • Toetsen: Remko van de Weerd
  • Drums: Jean-Louis Beeren

 

GROOVE RIGHT IN PEACE

G.R.I.P. is a dynamic instrumental quartet of experienced musicians who love to perform their original blend of jazz, funk, rock, soul and a little magic of our own, playing original compositions.

The band is often joined by a wonderful and skilled vocalist, which results in an exciting and diverse live show! We want you to be part of that experience.

 

DE ZINGENDE SCHILDER JOHAN PLUIM

De zingende schilder uit Nunspeet, Johan Pluim heeft sinds zijn optreden, eind augustus 2009 bij het Megapiratenfestijn in Wapenveld niet stil gezeten. Integendeel, de Nunspeter ontvangt nog dagelijks reacties en zet menig cafe en feest tent op zn kop!

 

TRADEMARK BAND

Trademark is een enthousiaste 6 mans Top100/Rock coverband. Deze formatie is sinds 2004 te vinden in vele regionale kroegen zalen en feesttenten.

Met hun eigen stevige gitaar sound en meestemmige zang brengen ze keer op keer hun motto mee “Life is Live!”

 

ZELDAAM BAND

Zeldzaam is afkomstig uit Biddinghuizen (FL). De huidige samenstelling van de band is sinds maart 1998 bij elkaar. Zeldzaam verzorgt diverse soorten optredens. Met eigen werk toert de band langs theaters, maar in het covercircuit is de band juist actief met top-40- en feestmuziek.

 

3COLORS

3 Colors is een 3 mans formatie die iedere zaal aan het dansen krijgt.
Twee zangeressen en een toetsenist/zanger beschikken over een zuivere solo stem met ieder een eigen geluid.
Als drie stemmige backing vocal vormen ze een harmonie waar menige zich over zal verbazen.
Met behulp van drie toetsinstrumenten brengen ze een veelzijdig repertoire van pop tot hollandstalig en van rock tot latin.
3 Colors verzorgd voor u een compleet optreden van dinershow tot bruiloft.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.