Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Base truss in Nunspeet

Huur eenvoudig een base truss bij MSP voor een goede basis van uw truss systeem. Stands en systemen van truss zijn flexibel en gemakkelijk op te bouwen. Truss is een ideaal materiaal om uw stand van te bouwen voor beurzen, evenementen of andere gelegenheden. Naast dat u in ons assortiment diverse materialen voor een truss constructie vindt, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een base plate om een truss installatie op te plaatsen.

Met een base plate voor truss zorgt u voor een goede basis

Voor uw stand is een goede basis van groot belang. Kies er daarom voor om te werken met een base plate. De truss constructie wordt geplaatst op de base truss, dit voorkomt dat de hoofdliggers van de truss op de vloerbedekking drukken. Ook zorgt dit voor een beter aanzicht van de stand. Bij MSP huurt u gemakkelijk een base truss voor uw stand. Wij zijn gespecialiseerd in licht- geluid- beeld verhuur en zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende licht-, geluid- en beeld applicaties. Wij denken graag met u mee om ook uw evenement tot een succes te maken. Wilt u graag dat wij uw stand compleet verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Vraag een offerte op maat aan

Bij MSP kunt u terecht voor al uw licht, geluid en beeld. Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn belangrijke speerpunten. Wij helpen graag mee om uw evenement tot een succes te maken. Dus bent u op zoek naar een base truss? Neem dan contact met ons op. Vraag een offerte op maat aan via 0341-25 23 89.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.