Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss cover in Nunspeet

Maak uw truss systemen in een handomdraai onzichtbaar of gebruik een cover ter decoratie en aankleding van uw stand of stage. Heeft u een stevige truss constructie gebouwd maar vindt u de uitstraling niet passen bij uw evenement of stand? Een truss cover van MSP past makkelijk om verschillende vormen en maten truss. Verberg kabels, bedek trussen en zorg voor een mooie uitstraling.

Decoreer uw truss constructie met een cover

Truss is een geweldig materiaal om de mooiste constructies te bouwen. Stevig, veilig en handig voor het ophangen van al uw licht, geluid en beeldapparatuur. Maar het aanzicht van een constructie is niet altijd even mooi. Met een cover maakt u van uw stand of stage een nog creatievere constructie. Bij MSP huurt u gemakkelijk alle onderdelen die nodig zijn voor het bouwen van uw ideale stand of stage.

Vraag een offerte aan

Uw producten bij MSP bestellen? Goede keus! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur van stand onderdelen en dragen graag bij aan het succes van uw evenement. Ook voor al uw licht-, geluid-, beeldapparatuur bent u bij ons van harte welkom. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven u graag advies. U bereikt ons door te bellen naar 0341252389.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.