Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss spot in Nunspeet

Zoekt u naar een truss spot? Iedereen die wel eens een evenement, concert, discotheek of showroom bezocht heeft, kent het wel: de bekende aluminium truss-systemen. Truss wordt zeer veel gebruikt voor het bouwen van een stand of stage en is een ideaal product om bijvoorbeeld verlichting, decoratie of speakers op te hangen. Verlichting is een vrij essentieel onderdeel van een stand. Een spot is ideaal te bevestigen aan uw truss systeem en zorgt voor een goede belichting van uw stand. Bij MSP huurt u gemakkelijk een spot om uw truss systeem compleet te maken.

Een truss spot voor de juiste belichting van uw stand

Truss systemen zijn ideaal voor het bouwen van een stand voor een beursbezoek, evenement, feest of andere gelegenheid. Door het bouwen van een stevige constructie, kan deze flink wat gewicht dragen. Hierdoor zijn de constructies ideaal om apparatuur aan te hangen. Wanneer u zoekt naar een spot voor de juiste verlichting van uw stand, kijk dan zeker eens bij MSP. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van stand onderdelen. U kunt bij ons terecht voor al uw apparatuur op het gebied van licht, geluid en beeld.

Huur gemakkelijk truss onderdelen

Wij houden ons al jaren bezig met de verkoop en verhuur van licht, geluid en beeld. Heeft u binnenkort een evenement waarvoor u een truss nodig heeft? Neem dan contact met ons op. We dragen graag bij aan het succes van uw evenement. Bel voor de mogelijkheden naar 0341252389.

VOOR TECHNIEK:

Dit is een optimalisatie van een bestaande TP met nieuwe trefwoorden.

De tekst op https://m-s-p.nl/truss-stand/ van ‘Truss stand vervangen door onderstaande tekst.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.