Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Cirkel truss in Nunspeet

Door gebruik te maken van diverse truss, zoals cirkel-, driehoek- en ladder truss is het eenvoudig om een stand of stage te bouwen voor uw evenement, beurs of feest. In het assortiment van MSP vindt u diverse soorten truss waaronder cirkel truss. U huurt eenvoudig de materialen die u nodig heeft om de perfecte stand te bouwen. Ook bent u bij ons van harte welkom voor deskundig advies.

Cirkel truss voor de mooiste stands op beurzen, evenementen of feesten

Een truss systeem vorm de basis voor de vormgeving van uw beursstand. Naast rechte trussdelen, verschillende hoekstukken en koppelstukken vindt u in ons assortiment ook cirkel truss onderdelen. Deze gebogen trussdelen kunnen worden gebruikt bij het maken van een trusscirkel en zijn te koppelen aan andere trussdelen. Cirkel truss kan voor allerlei constructies gebruikt worden tijdens onder andere evenementen, feesten en beurzen. Uw truss materialen huurt u eenvoudig bij MSP.

Cirkel truss eenvoudig te bestellen

Met jarenlange ervaring staan we u op allerlei gebieden bij in uw beursbezoek. Wilt u graag cirkel truss gebruiken voor uw stand? Neem contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. We zijn te bereiken op: 0341-25 23 89. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw licht-, geluid- en beeldapparatuur.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.