Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss rigging in Nunspeet

Om licht en geluid op een veilige manier aan een truss constructie te bevestigen gebruikt u rigging. Het is uitermate belangrijk dat rigging van hoge kwaliteit is. Dit om onder andere de veiligheid van uw bezoekers te waarborgen. In het assortiment van MSP vindt u diverse riggings om uw licht en geluid op een veilige manier te bevestigen. Zo weet u zeker dat uw evenement een succes wordt!

Truss en rigging voor de perfecte stand of stage

Met truss bouwt u door gebruik te maken van diverse onderdelen elke gewenste stand of stage. Truss is gemakkelijk te gebruiken, flexibel en veilig. Het materiaal is sterk en hierdoor goed te gebruiken om licht- en geluidapparatuur aan te bevestigen. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt om uw stand te bouwen. Hierbij kunt u denken aan ophangmiddelen, hijsmiddelen, veiligheidskabels, takels en accessoires. En geeft u alles het liefst uit handen? Ook dan kunnen wij u goed van dienst zijn. We zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende projecten.

Gespecialiseerd in verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur

Naast riggings vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft om uw stand of stage te bouwen. Ook voor al uw licht-, beeld- en geluidapparatuur bent u bij MSP van harte welkom. Neem contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. We zijn te bereiken op 0341252389.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.