Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eurotruss in Nunspeet

In het assortiment van MSP vindt u diverse soorten onderdelen Eurotruss. Truss wordt veelal gebruikt voor het bouwen van stands. Een constructie kan relatief veel gewicht dragen en is hierdoor zeer geschikt voor het bouwen van een stand voor tijdens evenementen, beurzen of andere gelegenheden. U huurt gemakkelijk Eurotruss onderdelen voor de ideale stand. Of dat nu om een beursdeelname, concert, feest of ander evenement gaat.

Eurotruss huren voor het bouwen van uw ideale stand

Voor het bouwen van een stand is truss een ideaal product. Wij verhuren allerlei soorten truss voor elke stand. Zo weet u zeker dat elke denkbare constructie mogelijk is. Met de producten van Eurotruss bouwt u eenvoudig en snel de ideale stand voor uw evenement. Eurotruss rekent zich tot de top producenten van truss systemen. U bent daarom verzekerd van de beste kwaliteit.

Huur eenvoudig materialen van Eurotruss

Voor het huren van Eurotruss neemt u contact met ons op. We zijn te bereiken op 0341-25 23 89. Naast Eurotruss vindt u in ons assortiment alle nodige apparatuur voor licht, geluid en beeld. Al jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de verhuur en verkoop hiervan.

Wij denken graag met u mee om ook uw evenement tot een succes te maken. En tevreden bezoekers: dat is waar we het voor doen!

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.