Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zwarte truss in Nunspeet

Met zwarte truss bouwt u in een handomdraai de mooiste en stevigste constructies voor uw beursdeelname, evenement, feest of andere gelegenheid. Zwarte truss is voorzien van een zwarte epoxy lak die tegen een stootje kan. Bij MSP huurt u eenvoudig truss onderdelen en ook voor al uw licht-, geluid- en beeldmaterialen bent u bij ons van harte welkom.

Zwarte truss voor uw truss systemen kopen of huren

Truss biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het bouwen van een stand om te gebruiken tijdens evenementen, beurzen of andere gelegenheden. Met truss maakt u eenvoudig een stevige constructie waar licht- en geluidapparatuur op bevestigd kunnen worden. MSP is dé leverancier wanneer u zoekt naar al uw onderdelen voor uw stand. Voor verkoop of verhuur van onder andere zwarte truss nodigen we uit een kijkje te nemen in ons assortiment.

Huur al uw stand onderdelen

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van stand onderdelen en bieden een breed assortiment apparatuur voor al uw evenementen aan. Ook voor de verhuur van licht, geluid en beeld bent u bij ons op de juiste plek. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Voor de meest uiteenlopende projecten kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op 0341252389.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.