Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss verlichting in Nunspeet

Voor de perfecte truss constructie is verlichting een essentieel onderdeel. Truss systemen zijn gemakkelijk op te bouwen, flexibel en zeer sterk. Door middel van klemmen is verlichting en geluidsapparatuur gemakkelijk aan de truss te bevestigen. In ons assortiment vindt u allerlei onderdelen voor uw ideale truss systeem.

Geef uw stand een upgrade met truss verlichting

De ideale stand bouwen doet u niet alleen door te kiezen voor een goede truss constructie. Er komt veel meer bij kijken. Denk hierbij aan verlichting, decoratie en geluid- en beeldapparatuur. Wij van MSP helpen u graag om uw ideale truss constructie te realiseren. Wij bieden een breed assortiment lichtapparatuur en technici voor alle mogelijke doeleinden. Ook is het mogelijk om een enkele lamp of set te huren.

Huur eenvoudig uw truss

MSP is het adres voor al uw licht-, geluid- en beeldapparatuur, of het nu gaat om huren of kopen. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van alles op het gebied van licht, geluid en beeld. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw stand of stage te bouwen. Laat ons weten wat u aan verlichting of apparatuur nodig heeft. Onze mensen hebben de juiste ervaring om u van het beste advies te voorzien. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 0341252389.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.