Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Milos truss in Nunspeet

Bent u van plan om deel te nemen aan een beurs of wilt u een feest geven en bent u op zoek naar Milos truss? MSP is gespecialiseerd in standbouw en biedt alle onderdelen die u nodig heeft voor het bouwen van uw stand of stage. Naast het verhuren van Milos truss, verkoopt MSP ook alle benodigdheden voor stands en stages.

Milos truss om stands of stages te bouwen

Kies voor Milos truss om uw stand of stage te bouwen. Truss is niet voor niets wereldwijd het meest gebruikte constructiesysteem. Het materiaal is sterk en wordt gebruikt om de meest uiteenlopende stands te bouwen. Truss systemen zijn flexibel, snel op te bouwen en betaalbaar. Truss constructies worden voornamelijk gebruikt als ophang systeem voor licht en geluid. Bij MSP kunt u terecht voor truss van aantoongevende merken waaronder Milos truss.

Neem contact met ons op

Als specialist op het gebied van licht, geluid en beeld bent u op de juiste plek voor de verhuur of verkoop van alle benodigdheden voor uw beursdeelname. Voor alle projecten geldt dat wij u van gedegen advies voorzien. Uw evenement tot een succes maken: daar dragen wij graag aan bij! U voorzien van tevreden bezoekers is uiteindelijk ons doel. Neem contact met ons op. We zijn te bereiken op 0341-25 23 89.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.