Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Stage truss in Nunspeet

Voor een stevige constructie voor uw stage, gebruikt u truss. Truss is een perfect materiaal voor het eenvoudig en snel bouwen van sterke en veilige constructies. Bij MSP vindt u een groot assortiment aan truss om uw stage te bouwen. Zo bouwt u eenvoudig een constructie waar u licht- en geluidapparatuur aan kunt bevestigen.

Maak de mooiste stage met een constructie van truss

Truss huren om uw stage te bouwen kan heel eenvoudig. In het assortiment van MSP vindt u alles wat u nodig heeft om de stage te bouwen die geheel aan uw wensen voldoet. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van stand onderdelen. Klop bij ons aan wanneer u zoekt naar cirkel-, driehoek- of ladder truss. Maar ook voor al uw andere stage onderdelen bent u bij ons op de juiste plek. Naast truss kunt u ook bij ons terecht voor al uw licht, geluid en beeldapparatuur.

Hoe ziet uw stage eruit?

Wilt u truss huren om zelf uw stage te bouwen? Of geeft u het liever uit handen? Onze deskundige medewerkers realiseren met alle plezier uw stage zoals u dat wilt. Wij denken graag met u mee om tot het ideale evenement te komen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 0341-25 23 89.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.