Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss systeem in Nunspeet

Om een onuitwisbare indruk te maken op uw bezoekers rekent u tijdens uw evenementen op een truss systeem van MSP. Truss is ideaal voor het bouwen van een constructie waar licht- en geluidapparatuur aan kunnen worden bevestigd. Op basis van onze jarenlange ervaring staan we dagelijks met een glimlach voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement uitdraait op een succes.

Hoe draagt een truss systeem bij aan een succesvol evenement?

Een truss systeem vormt de basis voor de vormgeving van uw beursstand. Een constructie van truss is uitermate geschikt om licht-, geluid- en overige gewenste videoapparatuur veilig te monteren binnen de stand. Dankzij ons uitgebreide assortiment is uw stand volledig op maat in te richten. Van verschillende audiovisuele apparatuur tot het ophangen van meerdere LED schermen.

Wat voor truss constructie gaat u maken?

Graag gaan we al in de eerste fase met u in gesprek over de door u gewenste truss constructie. Vervolgens stellen we onze diensten optimaal af op uw persoonlijke wensen en behoeften. Met een keuze voor MSP bent u verzekerd van een optimaal serviceniveau. Met een scherpe offerte zorgen we er graag voor dat u ook na afloop nog lang blijft genieten van de resultaten die u geboekt heeft dankzij truss.

Kies ook voor comfort!

Zet uw comfort vanaf vandaag op de eerste plaats en laat ons u alle zorgen rondom uw evenement uit handen nemen. Kies simpelweg uw truss systeem uit. Bel voor het aanvragen van een offerte of al uw overige vragen met 0341252389. Neemt u graag eerst een kijkje binnen onze vele referenties? Vele klanten zijn u met tevredenheid voorgegaan.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.