Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ladder truss in Nunspeet

Met ladder truss bouwt u eenvoudig een stevige constructie voor een stand of stage. Handig voor uw deelname aan een beurs, feest of een ander evenement. Door gebruik te maken van truss bent u verzekerd van een stevige en ook zeer veilige constructie. Truss systemen zijn flexibel, snel op te bouwen en hebben een lange levensduur. U huurt eenvoudig al uw materialen bij MSP.

Bouw uw ideale stand met ladder truss

Met truss bouwen biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het creëren van uw stand. Door diverse materialen met elkaar te verbinden, maakt u een stevige, veilige en unieke constructie. De systemen zijn ideaal om te gebruiken om licht en geluid op te hangen. Bij MSP hebben we jarenlange ervaring op gebied van standbouw. Hierdoor kunnen wij u informeren over alle mogelijkheden. Naast ladder truss vindt u in het uitgebreide assortiment van MSP ook driehoek truss, cirkel truss en andere materialen. Zo bouwt u eenvoudig de stand die u in gedachten heeft.

Huur ladder truss en al uw stand materialen

Met jarenlange ervaring staan we u op allerlei gebieden bij in uw beursbezoek. Naast truss kunt u bij ons terecht voor al uw licht-, geluid- en beeldapparatuur. Ook realiseren wij complete projecten. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw evenement. Neem contact met ons op. Dan vertellen we u alles over de mogelijkheden. Bel ons op 0341-25 23 89.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.