Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Truss stand

Wanneer u uw product of dienst optimaal in de aandacht wilt zetten, komt een Truss stand met bijpassende standbouw perfect van pas. Een ervaringsdeskundige als MSP begrijpt dit als geen ander. Op basis van onze jarenlange ervaring staan we u op allerlei gebieden bij in uw beursbezoek. Door de zorg rondom randzaken, die enkel afleiden, volledig op ons te nemen, focust u op dat wat er echt toe doet: uw bezoeker!

Profiteer van de vele voordelen van een Truss stand

Onze specialisten zorgen ervoor dat het u tijdens uw beursbezoek aan niets ontbreekt. De Truss stand systemen zijn flexibel en snel op te bouwen. Hierdoor zijn ze verrassend betaalbaar. Ze kennen een lange levensduur waardoor ze meerdere keren verhuurd kunnen worden. Door het gebrek aan timmer- en verfwerk vormt de Truss standbouw een milieuvriendelijke oplossing welke keer op keer kan worden ingezet. Als u besluit tijdelijk gebruik te maken van een Truss stand bent u gegarandeerd van:

  • Een exclusief uiterlijk
  • Een ruime keuze uit eventueel benodigde (audio) visuele hulpmiddelen
  • Het feit dat uw producten of diensten perfect worden uitgelicht
  • Een gunstig prijskaartje
  • Inrichting en aankleding op maat

Sla nu uw slag met Truss standbouw

Bent u er klaar voor om uw beursbezoek uit te laten draaien op een daverend succes? Zoek dan vandaag nog contact met ons en laat ons uw evenement naar een hoger plan tillen dankzij professionele Truss standbouw. Nieuwsgierig naar ons overvolle assortiment aan Truss stands? Bel voor meer informatie of al uw overige vragen met 0341252389. Vraag onze mensen ook naar de vele mogelijkheden op audiovisueel gebied.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten