Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss stand in Nunspeet

Wanneer u uw product of dienst optimaal in de aandacht wilt zetten, komt een truss stand perfect van pas. Een ervaringsdeskundige als MSP begrijpt dit als geen ander. Op basis van onze jarenlange ervaring staan we u op allerlei gebieden bij in uw beursbezoek. Denk hierbij aan onder andere het geven van advies bij het bouwen en opbouwen van uw truss stand. Door de zorg rondom randzaken, die enkel afleiden, volledig op ons te nemen, focust u op dat wat er echt toe doet: uw bezoeker!

Wij helpen u graag om uw truss stand te bouwen

Onze specialisten zorgen ervoor dat het u tijdens uw beursbezoek aan niets ontbreekt. De truss stand systemen zijn flexibel en kunt u snel opbouwen. Hierdoor zijn ze verrassend betaalbaar. Ze kennen een lange levensduur waardoor ze meerdere keren verhuurd kunnen worden. Door het gebrek aan timmer- en verfwerk vormt de truss stand een milieuvriendelijke oplossing welke keer op keer kan worden ingezet. Als u besluit gebruik te maken van een truss stand bent u gegarandeerd van:

  • Een exclusief uiterlijk
  • Een ruime keuze uit eventueel benodigde (audio) visuele hulpmiddelen
  • Het feit dat uw producten of diensten perfect worden uitgelicht
  • Een gunstig prijskaartje
  • Inrichting en aankleding op maat

Laat uw truss stand door ons opbouwen

Bent u er klaar voor om uw beursbezoek uit te laten draaien op een daverend succes? Zoek dan vandaag nog contact met ons en laat uw evenement naar een hoger niveautillen dankzij professionele truss. Nieuwsgierig naar ons overvolle assortiment aan truss stands of wilt u advies over het opbouwen van uw stand? Bel voor meer informatie of al uw overige vragen naar 0341252389. Vraag onze mensen ook naar de vele mogelijkheden op audiovisueel gebied.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.