Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Driehoek truss in Nunspeet

Truss, zoals cirkel-, driehoek- en ladder truss, kan voor allerlei constructies worden gebruikt en is ideaal voor het bouwen van een stand voor beurzen, feesten of andere evenementen. Een constructie van truss kan relatief zwaar belast worden. Hierdoor is het uiterst geschikt als systeem om apparatuur zoals licht op geluid aan te hangen. Bij MSP huurt u eenvoudig al uw truss, waaronder ook driehoek truss.

Driehoek truss voor het bouwen van elk constructie

Truss is niet voor niets wereldwijd het meest gebruikte constructiesysteem. Het materiaal is sterk en wordt gebruikt om de meest uiteenlopende stands te bouwen. Truss systemen zijn flexibel en snel op te bouwen. Ook zijn ze verassend betaalbaar. Door gebruik te maken van cirkel-, driehoek- en ladder truss, zijn er eindeloos veel mogelijkheden om uw stand te creëren. Driehoek truss huurt u eenvoudig bij MSP. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur. Wij zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende evenementen en helpen graag om ook uw evenement tot een succes te maken.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u er klaar voor om de ideale stand te bouwen voor bijvoorbeeld uw deelname aan een beurs en bent u daarvoor op zoek naar truss? Neem dan contact met ons. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden. En wilt u uw stand door ons laten bouwen? Ook dat kunnen we voor u realiseren. U bereikt ons op 0341-25 23 89.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.