Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss onderdelen in Nunspeet

Truss onderdelen worden veelal gebruikt als ophangsysteem voor licht en geluid. Door gebruik te maken van verschillende truss onderdelen zoals cirkels, bogen en hoeken is veel variatie mogelijk. De voordelen van het bouwen met truss is dat u zelf bijna alle mogelijkheden kunt toepassen. Omdat het makkelijk werken is met truss bouwt u in een zeer korte tijd een mooie constructie. Al uw truss onderdelen huurt u gemakkelijk bij MSP, zo bouwt u in een handomdraai de mooiste stands.

Bouw een unieke constructie met truss onderdelen

Truss onderdelen zijn eenvoudig in gebruik, flexibel en snel op te bouwen. Door middel van klemmen is verlichting en geluidsapparatuur gemakkelijk aan de truss te bevestigen. In ons assortiment vindt u allerlei onderdelen zoals driehoek-, cirkel en laddertruss. Door deze onderdelen met elkaar te verbinden heeft u veel mogelijkheden om een stand te bouwen die bij uw product past.

De specialist in verhuur van stand onderdelen

Met onze ervaring, expertise en enthousiasme helpen we u graag om van uw evenement een groot succes te maken. Als specialist in stand onderdelen zorgen wij ervoor dat u over de juiste truss onderdelen beschikt. En ook voor al uw licht, geluid en beeld, kunt u bij ons terecht. Bel voor meer informatie naar 0341252389.

 

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.