Heeft u interesse in onze diensten?

N

Perfecte geluidsweergave

N

Technische ondersteuning

N

Verzorgen van signing

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Truss verhuur in Nunspeet

Bij MSP kunt u terecht voor de verhuur van al uw truss onderdelen. Truss wordt veel gebruikt voor het bouwen van stands, stages en constructies voor andere beurzen, evenementen, feesten en andere gelegenheden. Bij MSP zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van alle benodigdheden voor standbouw. Ook voor de verhuur van truss bent u bij ons van harte welkom.

Verhuur van al uw truss materialen

Truss is gemakkelijk materiaal om mee te werken en wordt steeds vaker gebruikt voor het bouwen van allerlei constructies. Een truss constructie vormt de basis voor de vormgeving van uw beursstand. Door gebruik te maken van diverse truss, zoals cirkel-, driehoek- en ladder truss is het eenvoudig om een stand te bouwen voor uw evenement, beurs of feest. In het assortiment van MSP vindt u diverse soorten truss. U huurt eenvoudig de materialen die u nodig heeft om de perfecte stand te bouwen.

Truss systemen voor het ophangen van licht-, geluid- en beeldapparatuur

Met truss heeft u eindeloos veel mogelijkheden bij het bouwen van uw stand. Door diverse materialen met elkaar te verbinden, maakt u een stevige, veilige en unieke constructie. Een constructie van truss kan relatief zwaar belast worden. Hierdoor is het uiterst geschikt als systeem om apparatuur zoals licht of geluid aan te hangen. Hoewel truss veel gewicht kan dragen, is het materiaal licht van gewicht en hierdoor eenvoudig te gebruiken voor het opbouwen van constructies op een snelle en effectieve manier.

Specialist in stand onderdelen

MSP is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van alle onderdelen op het gebied van standbouw. Naast de verhuur van truss kunt u bij ons terecht voor al uw apparatuur voor licht, geluid en beeld. Voor elk evenement vinden wij een passend concept. We voorzien u graag van deskundig advies en denken graag met u mee om ook uw evenement tot een succes te maken. Bel ons op 0341252389.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag  Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.